Pe Votum.md va fi posibil de urmărit prezența la vot în timp real

2 Noi. 2019
1
0

Site-ul de sondaje sociologice independente Votum.md a rezumat rezultatele votării online, lansate în cadrul alegerilor generale a autorităților locale. 


La sondaj au participat peste 8 000 de persoane și deja este posibil de analizat preferințele politice ale cetățenilor. Dar activitatea site-ului nu se termină aici. Duminică, 3 noiembrie, pe Votum.md va fi posibil de urmărit prezența la vot în timp real.

În ziua alegerilor, pe site-ul Votum.md vor fi disponibile informații despre numărul de alegători. De asemenea, utilizatorii vor putea afla despre rata de participare la secțiile de votare.

După finalizarea votării și după ce toate secțiile de votare vor fi închise, pe site va fi posibil de urmărit numărul de buletine procesate și datele privind numărarea voturilor.

Rezultatele alegerilor locale vor fi cunoscute după numărarea voturilor în toate secțiile de votare. Pe site-ul votum.md va fi posibilă compararea rezultatelor alegerilor reale cu rezultatele votării online.

Vă reamintim că secțiile de votare vor fi deschise pe 3 noiembrie între orele 7:00 și 21:00. Pentru a vota, trebuie să aveți cu dvs. pașaportul de cetățean al RM.