Sondaj Votum.md: Sandu vs. Dodon. Alege online președintele R. Moldova!

3 Noi. 2020
0
0

Alegerile prezidențiale din Republica Moldova vor avea turul II. Asta pentru că niciunul din cei 8 candidați din turul I nu au obținut peste 50% din numărul total de voturi.

Astfel, potrivit rezultatelor oficiale, în turul II au ajuns reprezentanta PAS, Maia Sandu, care este și câștigătoarea din runda întâi a scrutinului, și candidatul independent susținut de PSRM Igor Dodon.

În acest sens, site-ul Votum.md lansează un sondaj online privind preferințele alegătorilor pentru turul II. 

Cum poți participa la sondajul Votum.md:

Orice utilizator înregistrat pe site având ocazia să participe la votarea online pe Votum.md. Pentru a alege este nevoie să vă autentificați sau să vă înregistrați pe site. 

Accesați pagina sondajului, selectați candidatul dorit, faceți clic pe butonul “Votează” din partea de jos a ecranului, completați un scurt chestionar și finalizați votul.

După ce votați, veți primi un cod de confirmare în bara de sus și prin e-mail. Cu ajutorul acestui cod, veți putea urmări votul dvs. în lista alegătorilor.

Votarea pe site este anonimă, dar pentru a evita falsificarea rezultatelor, toți utilizatorii înregistrați mai târziu de 1 ianuarie 2020 vor trebui să-și asocieze numărul de telefon contului din sistem și să parcurgă procedura „Cont verificat”.

Alege online candidatul preferat accesând acest link: http://bit.ly/2ocqjZQ

Vă reamintim că Votum.md efectuează cercetări sociologice independente și nu urmărește să obțină niciun câștig de pe urma desfășurării acestora. Proiectul nu este finanțat de niciunul dintre candidați.

Precizare: Votarea online pe Votum.md nu reprezintă o alternativă la alegerile reale. Scopul votului online este realizarea unui studiu sociologic privind preferințele politice ale populației.

Turul II al alegerilor prezidențiale din 2020 vor avea loc, cel mai probabil, pe 15 noiembrie.