Votum.md: Adresează-i întrebări candidatului Teodor Cârnaț

16 Oct. 2019
0
0

Joi, 17 octombrie, candidatul la funcția de primar al Capitalei din partea Partidului Politic „Voința Poporului”, Teodor Cârnaț, va susține o transmisiune în direct în centrul de presă Simpals.


Live-ul va începe la ora 11:00 și va putea fi urmărit pe portalurile Point.md și Știri.md, dar și pe paginile de Facebook ale acestora și a platformei Votum.md. Aveți posibilitatea de a-i adresa întrebări candidatului, atât în comentariile acestui articol, cât și în comentariile transmisiunii. 

Teodor Cârnaț este profesor universitar la Facultatea de Drept al USM, deține funcția de evaluator/referent extern la Revista Tribuna Juridică, Departamentul de Drept al Academiei de Studii Economice București și este președinte al Seminarului Științific inter-universitar la specialitatea drept public. De asemenea, activează în calitate de expert în cadrul Comisiei de Experți în drept public al Consiliului Național pentru Acreditare și Atestare.

Sub sloganul de campanie „Chișinăul – un dar de la Dumnezeu pe care îl vom valorifica”, Teodor Cârnaț își propune , în eventualitatea în care va ajunge primar, să ofere transport public gratuit pentru toți elevii și studenții și să finanțeze de la bugetul municipal micul dejun nu doar pentru elevii din clasele primare, dar și pentru toți elevii, studenții și angajații sistemului de învățământ din municipalitate.