Votum.md: Adresează-i o întrebare candidatului Ion Ceban

17 Oct. 2019
1
1

Candidatul la fotoliul de primar al Capitalei din partea Partidului Socialiștilor, Ion Ceban, va susține vineri, 18 octombrie, o transmisiune în direct pentru portalul de sondaje online Votum.md. 


Acesta își va prezenta programul electoral și va răspunde la întrebările alegătorilor.

Live-ul va începe la ora 11:00 și va putea fi urmărit pe portalurile Point.md și Știri.md, dar și pe paginile de Facebook ale acestora și a platformei Votum.md, unde îi puteți adresa întrebări în comentarii.

Ion Ceban a fost deputat în Parlament, între anii 2011-2014 și 2014-2015. După alegerile locale din 2015, a devenit consilier municipal, fiind și președintele fracțiunii Partidului Socialiștilor în Consiliul Municipal Chișinău. 

După alegerile prezidențiale din 2016 și până în 2018, a fost consilier prezidențial pe politica internă, secretar și purtător de cuvânt al președintelui țării Igor Dodon. În urma alegerilor parlamentare din 24 februarie 2019, a devenit deputat pe listele PSRM, iar în iunie a fost numit vicepreședinte al Parlamentului.

Ion Ceban a candidat la alegerile noi pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău din mai-iunie 2018. El a acces în turul doi, împreună cu Andrei Năstase, candidatul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, și a acumulat peste 47 la sută dintre sufragii.